Skip to content

 

B&T Metaaltechniek

Bennik & Tewarie Metaaltechniek (B&T) is gespecialiseerd in het draaien en frezen. Binnen de drie-eenheid prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, staat kwaliteit bij B&T boven alles.

superman-1825717__340
friends-1015314__340

Waarom B&T Metaaltechniek.

Naast concurrerende prijzen, korte doorlooptijden en snelle leveringen vindt  B&T persoonlijk contact met haar klanten heel belangrijk. Dankzij onze jarenlange kennis ervaring in de metaalbewerkingsbranche, kunt u bij ons rekenen op gedegen advies.

shops-1026420__340
checklist-1622517__340

Werkwijze

  • Kennismaking De dienstverlening van B&T begint altijd met een kennismakingsgesprek. Wij willen u graag leren kennen als klant, zodat wij ons kunnen inleven in uw wensen en behoeften.
  • Tekeningen doornemen Na afloop van het kennismakingsgesprek nemen wij uw tekeningen door. Indien u dat wenst maken wij een vrijblijvende prijsopgave.
  • Offerte en opdrachtbevestiging Onze offertes zijn altijd helder en compleet. Zodra de opdracht bevestigd is, kunnen wij direct voor u aan de slag gaan.
  • Productieproces Kwaliteit staat bovenaan bij B&T. In de diverse stappen die uw product doorloopt in ons productieproces, controleren wij voortdurend op kwaliteit.
  • Levering Wij hebben een hoge leverbetrouwbaarheid en leveren desgewenst bij u in de productielijn